ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Chassis

Chassis

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0489 70 98 98

Administratieve afdeling

0489 70 98 98

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze kozijndiensten:

  • Kozijninstallatie
  • Problemen met kozijnen oplossen
  • Reparatie van kozijnen

Wat is de rol en structuur van een kozijn?

De rol van het kozijn is om de beglazing op zijn plaats te houden. In geopende toestand vergemakkelijkt het onderhoud en geeft de mogelijkheid om indien nodig een intensieve ventilatie uit te voeren. Het raamwerk neemt opnieuw het gewicht van de componenten van het raam, de atmosferische en onderhoudslasten en bepaalde accessoires.

Hoe het kozijn kiezen?

De keuze van een kozijn zal betrekking hebben op de mechanische beperkingen waarvoor het dient, maar ook op de eenvoud van onderhoud, de levensduur, de te behalen resultaten op het gebied van warmte, geluid en rust om het welzijn van de bewoners te garanderen, ook lage energiekosten, de klimaatsituatie en als laatste voor zijn design. 

De voordelen van verschillende soorten kozijnen.

  • Houten frame: heeft de capaciteit om warmte door te geven en biedt een goede thermische isolatie.
  • Aluminium frame: biedt superieure isolatie en een perfect ontwerp voor uw ramen.
  • Stalen frame: brengt karakter in huis. Het is zeer solide en perfect tegen inbraken.

PVC frame: afhankelijk van de prijs/kwaliteit verhouding biedt PVC een zeer goed resultaat. Het is gemakkelijk te onderhouden en hoeft enkel regelmatig gewassen te worden. 

Raamkozijnen

Voor uw ramen hebben wij kozijnen in PVC, aluminium, hout en staal. Ze zijn ongelooflijk resistent, betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Ze bieden