ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Verwarming

Verwarming

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0495 44 46 90

Administratieve afdeling

0484 70 96 56

Verwarmingspechverhelping 

De ServiceSOS-verwarmingstechnica staan 7d/7 en 24u/24 voor u klaar om u te helpen bij  het oplossen van uw problemen met betrekking tot uw verwarmingssysteem. In geval van een storing in de verwarming. Problemen met uw radiator of eenderd welke andere zorgen met betrekking tot de verwarming, staan wij tot uw beschikking voor dezelfde dag nog in te grijpen en de oorzaak van de storing te herstellen. 

Verwarmingssysteem 

Wij bieden u de installatie van uw verwarming aan. Bij een nieuwe installatie bestuderen wij  uw behoeften om u de oplossingen aan te bieden die het best aan uw eisen voldoen. Je hebt alles al gekocht? Onze verwarmingsmonteurs installeren alle componenten.  De ServiceSOS bedrijf is geboren om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, aarzel  dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. 

Verwarming 

De structuur van een verwarmingssysteem bestaat uit een warmtegenerator, een distributie-eenheid en warmtestralers. Gezamenlijk vormen ze een circuit van verwarming en garanderen een efficiënte verdeling van warmte in de kamers. 

De centrale verwarming levert warmte aan verschillende delen van het huis. Het systeem wordt meestal in een kelder geplaatst. Het distributiecircuit verwarmt de kamers die op het systeem zijn aangesloten. De eerste basis voor een centrale  verwarming is de warmtegenerator. 

Echter loopt een condensatieketel op gas. 

Bepaalde processen maken het mogelijk om warmte te creëren of te verbruiken. Toch  verwarmen ze allemaal een warmte-as vanuit het perspectief van centrale verwarming dat  water is. 

Het verwarmde water wordt vanuit een warmtealternator naar de te verwarmen kamers  gestuurd door een stel leidingen. De verdeling gebeurt via een tweepijpsmethode. Een van de leidingen brengt het verwarmde water naar de radiator. Bij vloerverwarming  gaat het door een verwarmde vloer en de andere leiding brengt het koude water weer naar de ketel. 

De centrale verwarming geeft de warmte via de distributiemethode door aan de radiatoren. Radiatoren en vloeren die warmte produceren worden verwarmd met warm water. De warmte wordt via de zenders in de kamer verspreid. De radiatoren zijn dus geconditioneerd om de luchtcirculatie om hen heen te vereenvoudigen. 

De lucht warmt snel op en stijgt van de radiator naar het plafond. Dan koelt het af en gaat de  grond in. Op deze manier ontstaat er luchtcirculatie die geproduceerd wordt die voor voor een comfortabel gevoel in de kamer zorgt.