ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Vochtigheid

Vochtigheid

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0495 44 46 90

Administratieve afdeling

0484 70 96 56

Vocht een ware plaag

Vochtigheid is een echte ramp in huizen. Het hangt niet rechtstreeks van ons af, maar is rechtstreeks verbonden met externe isolatie. Het volstaat dat een muur van uw gevel te veel blootgesteld is om de eerste tekenen te laten verschijnen. Zeker in België omdat vochtig klimaat hier heel gewoon is, verhoogt het de risico’s. Daarbovenop nemen bouwmaterialen het vocht op. Niet alle materialen absorberen vocht op dezelfde manier, het is dus aangeraden om deze absorptie snel te minimaliseren.

 

 De eerste tekenen en de risico’s

Zodra schimmels zichtbaar worden, begint de esthetische schade. Ze voeden zich via de materialen van je huis en verspreiden zich razendsnel om zo een weg te vinden naar het interieur. Vanaf de eerste verschijning van zwarte vlekken, schimmel of cirkels op het plafond moet er actie worden ondernomen. Omdat de schade gevaarlijk kan zijn voor uw gezondheid door sporen vrij te geven. Het gebrek aan ventilatie is een factor die hun uitbreiding aandrijft.

 

 

 Ons actieplan. 

We definiëren een actieplan om diepgaand te handelen. Oppervlakkige behandeling lost de problemen niet permanent op. Zonder een behandeling met een goede methodologie en de geschikte producten vindt u nooit uw rust en een gezonde omgeving terug.

 

Interventie

We handelen preventief, maar ook globaal. Onze producten zijn niet giftig voor de mens en alle veiligheidsmaatregelen worden genomen om uw veiligheid te garanderen.

 

Methodologie

Diagnose: identificatie van de bronnen van het probleem

We voeren testen uit om met zekerheid te bepalen welk type schimmel uw leven bederft. Ons team onderzoekt ook de oorzaken van deze optredens, omdat schimmels slechts gevolgen zijn.

 

De behandeling

Zodra we zeker weten met welk type schimmel we te maken hebben, definiëren we een nauwkeurig werkingsgebied.

Service SOS zorgt ook in samenspraak met experts in hun vakgebied over de oorzaak (gevel, sanitair, isolatie) om elk risico op een eventuele terugkeer te voorkomen:

  • Door een ventilatiesysteem te installeren om condensatie te bestrijden
  • Door te zorgen voor de waterdichtheid van uw gevel, afvoer van overtollig stilstaand vocht.

Zodra de oorzaken verholpen zijn, passen we een specifieke en doelmatige behandeling toe.

Uit voorzorg voegen we ook een preventieve behandeling op de gebieden grenzend aan de besmette gebieden.

Heeft u een vraag? Behandeling nodig? Bel ons voor meer informatie.