ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Slotenmaker

Slotenmaker

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0495 44 46 90

Administratieve afdeling

0484 70 96 56

Slotenmaker pechverhelping 

Onze slotenmakers kunnen u helpen met al uw slotenmakersproblemen. Onze uitgebreide  ervaring stelt ons in staat om efficiënt in te grijpen, maar vooral zonder schade.  Onze de arbeidsfilosofie is om snel in te grijpen om de ongemakken te verlichten die je onder ogen ziet, maar ook een klus die met zorg en aandacht voor detail wordt  geklaard. 

Deuropening 

Deuropeningen worden gedaan zonder enige schade. Onze slotenmakers openen deuren die vast, vastgelopen en beschadigd zijn. Heb je een gepantserde deur in je huis? Geen problem! Onze slotenmakers krijgen alle deuren openen. Dankzij onze kennis en onze apparatuur krijgt u weer toegang tot uw huis zonder u iets hoeft te herstellen. Vandaar het belang om een vakkundige in te roepen. 

Herstelling na inbraak 

We komen ook tussen voor reparaties na inbraak. Na een poging tot diefstal of beroving,  beveiligen wij uw deur en herstellen alles wat er maar kan zijn.  Beroofd worden is erg eng, dat weten we, dus we doen al het mogelijke om snel in te grijpen  en uw deur te beveiligen totdat deze gerepareerd wordt. Niets wordt vergeten, zodat je je rust kunt herwinnen. 

Waarom zou je een slotenmaker bellen? 

Onze slotenmakers kunnen professioneel ingrijpen om uw deur te openen of om de deur van  uw huis te beveiligen. De deuropeningen die door onze slotenmakers worden uitgevoerd, worden zonder schade  geregeld. 

Regelmatig komen grijpen we in na een deur die dichtslaat terwijl de sleutels binnen zijn  bleven. Een sleutel die in het slot breekt. Of een diefstal van een handtas die de sleutels  bevat. Onze slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar voor pechverhelping. Op alle uren van de  dag en de nacht, zodat je je huis opnieuw binnen kunt geraken… 

Onze interventies worden snel uitgevoerd zodat u niet te lang hoeft te wachten.

Verwisselslot 

Moet uw slot worden vervangen? Verloren of gebroken sleutels in het slot? ServiceSOS zal snel ingrijpen om uw slot te wijzigen. Tijdens de vervanging, krijgt u de  keuze tussen een standaard slot of een beveiligde slot. Zodra de aanpassing uitgevoerd, krijg je nieuwe sleutels. 

Waarvan is het slot van gemaakt? 

Een slot bestaat uit een cilinder, ook wel bekend als de “barillet”, de sluiter en de stolp. Het is ook mogelijk om uw deuren te bewapenen met elementen die de beveiliging komen te  versterken, zoals de deurklink en het slot. Er zijn verschillende sloten beschikbaar zoals het kuipslot, het nokslot, handgreepsloten, haakslot, pompslot en een deurgrendel.  Twee sloteninstallaties zijn mogelijk met een opbouwslot en een insteekslot. Er zijn ook verschillende soorten sluitingen Verschillende sluitsystemen zijn mogelijk met het haakslot, het meerpuntsluiting, de  cremonaslot en de nokkensluiting, en het sluitlipslot. Ten slotte zijn er ook nog andere sluitsystemen met sleutelslot, kaartslot, codeslot en cremonaslot. 

Voor de beveiliging en bescherming tegen indringers bestaan er namelijk verschillende  sloten met 3, 5 of 7 punten om de veiligheid van uw interieur te garanderen.