ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Lekkage

Lekkage

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0495 44 46 90

Administratieve afdeling

0484 70 96 56

Lekdetectie 

Als u een noodgeval heeft en het probleem snel moet oplossen, bel ons op.  We lokaliseren en detecteren waterlekkages via onze noodsituatieservice, 24u/24, 7d/7.  We begrijpen dat bepaalde situaties niet kunnen wachten en onze professionelen zullen u  helpen het op te lossen.  

Onze professionals beschikken over een reeks instrumenten voor het opsporen van  waterlekken in noodsituaties, en om hun werk efficiënt en veilig uit te voeren. We hebben de technologie en de juiste professionelen om een effectieve oplossing te bieden voor uw probleem met de lekdetectie. De volgende apparatuur wordt over het algemeen gebruikt door onze experts in lekdetectie: geofoon, warmtebeeldcamera’s, apparatuur voor waterstof, traceergas, thermische camera, ultrageluid…

We zijn een bedrijf gewijd aan het opsporen en volledig repareren van uw filtratieproblemen. Wij bieden snelle en gegarandeerde oplossingen voor allerlei meegemaakte problemen. Ons bedrijf bestaat uit een professioneel en efficiënt team, met de meest geavanceerde technologieën en ondersteund door ervaring en technisch uitgebreide kennis. In geval van zichtbare of onzichtbare waterlekkage of verdenking van  lekkage, neem dan contact met ons op. 

Waarom een nooddetectie? 

Betaal niet de gevolgen van een installatie in slechte staat, of het nu gaat om binnen of buiten je huis. Water is weliswaar van levensbelang, maar kan uw muren ernstig  beschadigen. 

Een onbehandeld lek kan aanzienlijke kosten veroorzaken. 

Wacht niet met het repareren van een waterlek. Onze belangrijkste doelstelling is de  oplossing voor elk type waterlek met behulp van het nieuwste gereedschap. Wij bieden een  oplossing voor elke pijp met een probleem. Onze professionelen detecteren waterlekken in in woningen, in rioleringssystemen, in gemeenschappelijke zwembaden… Alle velden zijn  hun bekend en weten hoe ze elk noodgevallen moeten behandelen. 

Waterlekkage 

Zorgwekkende sporen van vocht? Een detectie is noodzakelijk! Onze instrumenten voor het  opsporen van lekken stellen ons in staat het lek nauwkeurig op te sporen zonder schade te  veroorzaken.  

De meest gebruikte detectieinstrument is de camera. Het biedt een nauwkeurig beeld voor de oorsprong van het lek op te sporen. Maar er zijn verschillende manieren om lekken te  vinden, endoscopie, die ons de mogelijkheid geeft om de binnenkant van de leidingen en de te onderzoeken met een LCD-scherm. Elektro-akoestisch luisteren dat uitgestote trillingen lokaliseert door een waterlek uit een begraven pijp. Het tracergas, dat wordt geïnjecteerd in  de gezuiverde buis. Tot slot wordt de rookdetectie gedaan met behulp van een dampengenerator. We zijn voorzien voor alle situaties. Je moet ook weten dat de  woningverzekering waterschade dekt. Er wordt u een rapport gegeven. U kan dan het rapport indienen voor een terugbetaling.