ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Sanitair

Sanitair

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0495 44 46 90

Administratieve afdeling

0484 70 96 56

Sanitaire Pechverhelping 

Ons bedrijf biedt een 24/24u, 7d/7 sanitaire pechverhelping aan. De loodgieters van ServiceSOS zijn er voor elk probleem namelijk uw wasbakken (WC), douches, baden, leidingen en elk sanitair systeem. Voor elke reparatie van uw sanitair, leveren onze ervaren loodgieters kwaliteitsvolle, betrouwbare werk. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om in te grijpen op alle sanitaire voorzieningen  en dit op een effectief manier. 

Onze noodreparatieservice is altijd beschikbaar omdat dat een storing nooit voorspelbaar  kan zijn Ook bieden wij de volgende diensten aan: 

  • De reparatie van waterpompen. 
  • Het repareren van uitwendige lekken in leidingen en opslagtanks. 
  • Reiniging van tanks. 
  • Het spoelen, leegmaken van wasbakken, toiletten of afvoeren. 
  • Repareren en vervangen van sanitaire kranen. 
  • Reparatie van interne waterlekken, bijvoorbeeld onder het bad, WC, binnen de muur, het plafond, onder de sluis en in de tuin. 
  • Het legen van septiche putten. 
  • Sanitaire pechverhelping. 

Sanitair 

De sanitaire loodgieter combineert de distributie van drinkwater, drukverstelling en stroom en rioolwaterafvoer. Het is belangrijk te weten dat een complex distributiesysteem achter elke druppel water zit die uit de gootsteen of kraan stroomt. Deze complex systeem is van vitaal belang voor onze hygiëne en ons wooncomfort. Vandaag is het banaal geworden om toegang tot water te hebben. Elke druppel water die  we dagelijks thuis gebruik van maken, hebben we het te danken aan het sanitaire  loodgieterij. De functie van een sanitaire loodgieter is het plaatsen, opknappen en oplossen  van problemen met de drinkbare waterdistributie. 

Drinkwater en riolering in een huishouden. Met andere woorden, het drinkbaar water in alle gebieden van het huis beschikbaar maken voor gebruik. In het  dagelijks leven is dit de sanitaire loodgieter die zich bezighoudt met lekkageproblemen, problemen van verstopte  leidingen… Voor de kranen is de sanitaire loodgieter verantwoordelijk voor het leggen en het  installeren en het vervangen en repareren van alle soorten kranen. Voor de spoelbak en wasbak, werkt de loodgieter aan de legging, installatie, reparatie en het  vervangen van de spoelbak en wasbakken.

De loodgieter verwisselt de slangen en vervangt de sifon. Voor de toiletten zijn zijn taken de installatie en de montage. Hij repareert  de lek tussen de kom en de tank. Hij ontstopt het toilet… Voor de douche en badkuip, zorgt hij voor de installatie en plaatst alle soorten douches en badkuipen, ook de installatie van douchebakken en douchewanden. Natuurlijk ontstopt hij de douche en bad. Evenals de reparatie van lekken op de afvoerslang van de douche en bad.