ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Rolluiken

Rolluiken

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0495 44 46 90

Administratieve afdeling

0484 70 96 56

Rolluiken

Rolluiken geven ons de mogelijkheid om zich tegen licht en inbraak te beschermen. Er bestaan verschillende soorten luiken zoals slagluiken, schuifluiken en rolluiken.

Zo bestaan er ook meerdere vormen en materialen: luiken in ijzer, aluminium, PVC, hout, gemotoriseerd of handmatige sluiting … Als u op zoek bent naar luiken die gemakkelijk te onderhouden en robuust zijn, moet u hout vermijden.

Aluminium- of PVC-rolluiken zijn echter onderhoudsvrij, of het nu gaat om slagluiken, vouwluiken of rolluiken.

In geval van veiligheid kiest u eerder voor rolluiken, deze bieden meer garantie. Bent u op zoek naar meer isolatie dan is hout de meest geschikte keuze, net als PVC rolluiken.

Om uw energiefactuur laag te houden, denk na over de keuze tussen gemotoriseerde rolluiken en domotica. En als laatste tip, vermijd het kiezen van lage prijzen in het rolluik gamma, denk aan het duurzaam beschermen van uw gevel.

Op schaal van de aangeboden materialen biedt PVC de oplossing tegen de beste prijs voor luiken gevolgd door aluminium en hout.