ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Beglazing

Beglazing

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0495 44 46 90

Administratieve afdeling

0484 70 96 56

Beglazing

Beglazingswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd door specialisten in dit domein. Professionals zullen niet alleen ingrijpen voor renovatie- en bouwwerkzaamheden, maar ook voor noodreparaties.

Specialisten werken in verschillende bouwsectoren, met name voor isolatie, decoratie, renovatie maar daar hoort zeker ook beglazingswerk bij. Een glazenmaker werkt handmatig en vaak gebruiken ze specifieke machines en apparatuur.

De glazenmaker zorgt voor glaswerk, spiegels, deuren en ramen … Hij zorgt voor het vervangen van ramen, het vormgeven van ramen en het plaatsen van beglazing. Voor een reparatie na een inbraak is het de glazenmaker die dringend ingrijpt voor de reparatie van gebroken glas…

Een glazenmaker werkt voor particulieren en zelfstandigen en biedt u een persoonlijke en gedetailleerde offerte. Dit geldt ook voor een noodsituatie. Hij kan de leiding nemen over uw dringende werken in overeenstemming met uw vereisten.