ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Ontstopping

Ontstopping

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0489 70 98 98

Administratieve afdeling

0489 70 98 98

Ontstopping 

Een verstopte afvoer is heel gewoon in een huis. Sanitaire voorzieningen zoals het toilet, de  lavabo, de wasbak of het bad, zijn de meest voorkomende plekken die verstopt geraken. Elke dag wordt het sanitairsysteem belast en verstopt door toiletpapier, haar, zeep, vuilnis…  Na verloop van tijd wordt de dop steeds groter en groter tot het verbieden van water dat door  de sanitaire voorzieningen stroomt. Ontkoppelingsproducten verkocht in supermarkten  worden aanbevolen voor preventie, maar wanneer een grote kurk in een groot oppervlak  aanwezig is, lijkt het erop dat hun effectiviteit drastisch afneemt. In geval van obstructie in  uw leidingen, staan onze ontstoppingsloodgieters 7d/7 beschikbaar om uw leidingen in  diepte te ontstoppen. 

Noodontstopping 

Op uw verzoek zullen ServiceSOS loodgieters optreden om uw dringende behoeften om uw sanitaire voorzieningen en leidingswerken op te lossen. 

Een verwaarloosde verstopping kan overlopende waters laten ontstaan met gevolg het  beschadigen van alles wat het water zal raken. Om kosten te minimaliseren, uw comfort ter  herwinnen en zich te ontdoen van slechte geuren, zijn we er 7d/7. 

Hogedrukontgrendeling

Als de afvoeren verstopt zijn en de fret de obstructie uit de pijp niet kan vrijmaken wordt het  gebruik van hoge druk aanbevolen. Het brengt geen schade aan uw installatie toe. Door het sturen van water onder hoge druk, zal de kurk degraderen, afbreken en evacueert  zonder verder te stoppen. Zeg maar “dag” tegen hardnekkige belemmeringen. Onze loodgieters beschikken over verschillende instrumenten om in te grijpen. Voor elke situatie,  beschikken we over gereedschap.