ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Warmteketel

Warmteketel

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0489 70 98 98

Administratieve afdeling

0489 70 98 98

Ketel pechverhelping 

Onze verwarmingsmonteurs zijn 24u/24 en 7d/7 beschikbaar voor de reparatie van gas- en  stookolieketels. In geval van een noodstoring grijpen we dezelfde dag nog in. Als uw ketel onderbroken problemen heeft en of helemaal niet functioneert, detecteren onze  verwarmingsmonteurs de oorzaak van de storing en zorgen voor de reparatie van uw ketel.  We zijn ons bewust van het belang van een ketel en het comfort dat deze bidet. Voor deze  reden staan wij altijd beschikbaar. Aarzel niet om in noodgevallen contact met ons op te  nemen. 

Ketelinstallatie 

Moet u uw ketel vervangen of installeren? Onze verwarmingsmonteurs zullen u adviseren  over hoe u de beste ketel voor uw behoeften kunt kiezen. Door het vinden van een evenwicht tussen: budget – vermogensbehoefte – huidig verwarmingssysteem. Nieuwe  economische oplossingen bestaan. Bovendien, met de tussenkomst van onze erkende verwarmingsmonteurs, geniet van een veilige installatie en een onberispelijke afwerking. U  bent geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op. 

Onderhoud van de verwarming 

Periodiek onderhoud is een wettelijke verplichting voor alle ketels. Een goed onderhouden  ketel heeft minder kans om te vallen. Dit is niet het enige voordeel omdat het verbruik van  een onbeheerde ketel hoger is. Voor uw onderhoud van gas- en olieketels, staan de  ServiceSOS-verwarmingsmonteurs ter uw beschikking. 

De ketel 

Hoe kunt u kiezen tussen een wandketel, een staande ketel of een condensatieketel? Het is niet eenvoudig om een keuze te maken uit het brede assortiment. Het kennen van de  basisprincipes van verschillende ketels zullen het u zeker vergemakkelijken om daarna de  beste keuze te maken. Vloerketels zijn zeer sterk en zwaar. Je kunt ze gemakkelijk in een keuken, een badkamer of  een wasruimte plaatsen. De wandketels zijn lichter en nemen geen vloeroppervlak in beslag  en kunnen in een kast of een deuk worden geplaatst. Een condensatieketel is een gasketel.  De dampen worden gekoeld door een wisselaar door de terugkeer van het  verwarmingswater.

Je moet je ketel vervangen maar je weet niet welk merk te  kiezen? 

Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen alle merken ketels. 

  • Vaillant gasketels: hebben zeer goede verwarmings- en warme sanitaire  waterprestaties. Ze zorgen ook voor gezonde geluidsignalen. Ze zijn beschikbaar in wand- of vloerpositie of in aangesloten versies. 
  • De viessmann-gasketels: bieden verwarmingsoplossingen voor uw behoeften aan  verwarming en warm sanitaire water. 
  • Chappée Gasketels: met deze ketels kunt u genieten van een gunstig en  comfortabele comfort door middel van een continue aanvoer van sanitaire warm  water. 

Hoeveel vermogen voor uw ketel? 

Als uw ketel niet krachtig genoeg is, krijgt u warmwaterkranen.met lage doorstroming en  warme radiatoren aan het einde van het circuit. Als het te krachtig is, zal het niet werken. 

Hoe bereken je het vermogen van je ketel? 

Om het perfecte vermogen van uw ketel te hebben en uw installatie goed te kunnen meten,  is het aanbevolen om te vertrouwen op de kracht van uw radiatoren. In dit verband moet u  stroomkracht naar elk van uw radiatoren toevoegen. Verhoog de som om de  warmteverliezen te berekenen van 

indien u in een groot huis woont.