ServiceSos intervient dans l'urgence pour un confort garanti !ServiceSos grijpt in noodgeval voor een gegarandeerd comfort!

Ongeveer

Ongeveer

Spoedinterventies zijn dezelfde dag mogelijk.

Problemen oplossen en installatie

0489 70 98 98

Administratieve afdeling

0489 70 98 98

ServiceSOS in een paar woorden

Dit bedrijf is opgericht met als doel een betrouwbare en snelle oplossing te bieden. Omdat comfort essentieel is, staat deze centraal in onze zorgen. We streven continu naar verbetering, maar dankzij onze ervaring zorgen we ervoor dat de service van hoge kwaliteit is. U kunt rekenen op een dynamisch, ervaren team dat klaar staat om alles te doen om u tevreden te stellen en om u zo snel mogelijk de beste oplossing te bieden.

Vragen?

Bel ons voor meer informatie: 0495 44 46 90

 Waarom voor ons kiezen?

 24/7 beschikbaar

We reageren snel, dag en nacht, om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Onze garanties

Een interventie binnen 24 uur voor noodgevallen. Gegarandeerde reparaties. Professionele opvolging.

Ervaren technici

We doen altijd ons best om u de meest gekwalificeerde technici te sturen, met bewezen ervaring.

Dienst na verkoop

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw verzoeken snel worden opgevolgd na onze tussenkomsten: facturen, offertes, rapporten en andere vragen zullen serieus worden behandeld.

Beschikbare onderdelen

We hebben een veelvoud aan leveranciers, waardoor we snel toegang hebben tot een grote voorraad voor de meest voorkomende merken.

Snelheid

Omdat sommige reparaties niet kunnen wachten, zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van noodsituaties om het comfort van onze klanten te garanderen.